Perusturvajohtaja

14.10.2021

Kolari on noin 4 000 asukkaan kunta Tunturi-Lapissa, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolari tunnetaan tunturien, vapaana virtaavan Väylän ja lohen valtakuntana.

Etsimme joukkoomme perusturvajohtajaa täydentämään kehittämismyönteistä, ammattitaitoista ja työn haasteista nauttivaa työyhteisöämme.

Perusturvajohtaja johtaa perusturvapalvelujen toimialaa, johon kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuolto. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme laajaa näkemystä sosiaali- ja terveydenhuollosta, kokemusta esimiestehtävistä, henkilöstöjohtamisen taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen.

Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Viran palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.1.2022 lukien tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme jättämään 8.11.2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Hae paikkaa