Päiväkotihuoltaja

25.01.2023

Haemme määräaikaista päiväkotihuoltajaa Äkäslompolon päiväkodille.

Päiväkotimme muodostuu kahdesta varhaiskasvatusryhmästä. Saman katon alla toimii myös koulun esiopetusryhmä ja sen täydentävä varhaiskasvatus. Päiväkotihuoltajamme työtehtäviin kuuluu päiväkotitilojen siisteydestä huolehtiminen, ruokahuollon avustavat tehtävät sekä varhaiskasvatuksen lapsiryhmissä avustaminen. Työtä voi toteuttaa myös osa-aikaisesti työntekijän toiveesta, mutta silloin työtehtävissä saattavat painottua siivoustehtävät ja ruokahuollon avustavat tehtävät enemmän.

Työtehtävä vaatii joustavuutta muuttuvassa toimintaympäristössämme, jossa lapset ovat yhteisön tärkeimmässä roolissa. Työtehtävässä tarvitaan siten hyvää vuorovaikutusosaamista niin lasten, kuin henkilöstön kanssa, sekä hyvää fyysistä kuntoa siivoustyön ja ruokahuollon avustavilta osilta.

Tarjoamme sensitiivisiä toimintatapoja tavoittelevan työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja työtehtävien sekä työaikasi suunnitteluun. Kolarin kunta tarjoaa yli 3 kk työsuhteessa oleville työntekijöilleen kulttuuri- ja liikuntaetuuksia sekä myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkotihuoltajan tehtäviin on ravitsemus- ja puhtausalan tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta. Eduksi luetaan kokemus siivoustyöstä ja mahdollinen aiempi kokemus työskentelystä varhaiskasvatuksessa sekä suoritettu hygieniaosaamistodistus. Lasten parissa työskennellessä on esitettävä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa