Nuorten kesätyöt 2023

27.03.2023

Nappaa nyt itsellesi kesäduuni!

Kolarin kunta tarjoaa 32 kesätyöpaikkaa kolarilaisille nuorille.
Kesätyötä voivat hakea v. 2008 ja sen jälkeen syntyneet nuoret. ENSISIJAISESTI työpaikkoihin valitaan v. 2007 ja aikaisemmin syntyneitä (9 lk. ja vanhemmat koululaiset/opiskelijat). Mikäli työpaikkoja jää avoimeksi niin ne täytetään v. 2008 syntyneillä hakijoilla. Opiskelijoiden tulee oppilaitoksessa kirjoilla olevia ja päätoimisesti opiskelevia. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ei voi hakea paikkaa.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. keskuskeittiöllä, kirjastolla, kouluilla, museolla, Nuorten työpajoilla, päiväkodeissa ja lasten kesäleireillä.

Käy katsomassa Lisätietoja linkin kautta tarkemmat tehtäväkuvaukset, töiden ajankohdat ja vaatimukset ennen hakemuksen täyttämistä.

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Hakuaikaa jatkettu 11.4.2023 klo 12.00. Huom! Opiskelija, liitä hakemukseen opiskelutodistus. Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Valinnoista ilmoitetaan aikasintaan viikolla 17 hakemuksessa mainittuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös ja ohjeistetaan työsetelin käyttämisestä. HUOM! Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

Hae paikkaa