Nuorten kesätyöt 2021

22.02.2021

Nappaa nyt itsellesi kesäduuni!

Kolarin kunta tarjoaa 40 kesätyöpaikkaa kolarilaisille peruskoulunsa tänä keväänä päättäville nuorille ja opiskelijoille. Työpaikkoja voivat hakea koululaiset/opiskelijat, jotka ovat 2005 tai aiemmin syntyneitä, oppilaitoksessa kirjoilla olevia ja päätoimisesti opiskelevia. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ei voi hakea paikkaa.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. kirjastolla, museolla, päiväkodilla, Nuorten työpajalla, kesäleireillä ja vanhuspalveluissa. HUOMIO! Koronatilanteen vuoksi kesätyöpaikat voivat jäädä täyttämättä.

Käy katsomassa Kolarin kunnan Nuorten kesätyöt sivulta tarkemmat tehtäväkuvaukset, töiden ajankohdat ja vaatimukset ennen hakemuksen täyttämistä.

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 6.4.2021 klo 15.00. Huom! Opiskelija, liitä hakemukseen opiskelutodistus.

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 18 hakemuksessa mainittuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös ja ohjeistetaan työsetelin käyttämisestä. HUOM! Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion.

Hae paikkaa