Lähihoitajan toimi

13.09.2021

Täällä Ylläksellä on kaunis ruska. Odotamme lunta ja talvea. Odotamme myös sinua nauttimaan ruskasta ja tulevasta talvesta ja työskentelemään kanssamme.

Meillä on täällä Ylläksen juuressa Kolarin kunnassa haettavana yksi lähihoitajan toimi. Toimen sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Kolarin terveyskeskuksen osasto. Lähihoitajan toimi on kokoaikainen. Työ on kolmivuorotyötä.
Terveyskeskuksessa on 10 -paikkainen osasto, jonka toiminta on ympärivuorokautista. Osastolla hoidetaan äkillisesti sairastuneita, pitkäaikais-, vuorottelu- ja kuntoutuspotilaita sekä päihde- ja psykiatrisia potilaita.

Kelpoisuutena toimeen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Toimi on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen, hallintosäännön alainen.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Koeaika on 6 kk. Työyksikkömme on savuton.

Kolarissa kehitetään hoivan kokonaisuutta. Toimeen valittavalta edellytetään työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kolarin kunnan työyksiköissä.

Rekrytointilisä on 100 €/kk kuusi kuukautta.

Toivomme, että olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia. Paikka täytetään heti, kun löytyy sopiva hakija.


Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tellervo Seppälä 040-489 5330, tellervo.seppala@kolari.fi.
Osoite: Kolarin terveyskeskus, Sairaalantie 4b, 95900 KOLARI

Hae paikkaa