Lähihoitajan eripituiset sijaiset

14.09.2021

Täällä Ylläksellä on kaunis ruska. Odotamme lunta ja talvea. Odotamme myös sinua nauttimaan ruskasta ja tulevasta talvesta ja työskentelemään kanssamme.

Meillä on täällä Ylläksen juuressa Kolarin kunnassa haettavana kaksi lähihoitajan sijaisuutta. Sijoituspaikat ovat Kolarin terveyskeskuksen osastolla. Lähihoitajan sijaisuudet on kokoaikaisia. Työ on kolmivuorotyötä.
Terveyskeskuksessa on tällä hetkellä 10 -paikkainen osasto, jonka toiminta on ympärivuorokautista. Osastolla hoidetaan äkillisesti sairastuneita, pitkäaikais-, vuorottelu- ja kuntoutuspotilaita sekä päihde- ja psykiatrisia potilaita.

Kelpoisuutena on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Toimi on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen, hallintosäännön alainen.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työyksikkömme on savuton.

Rekrytointilisä on 100 €/kk kuusi kuukautta.

Toivomme, että olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia. Paikka täytetään heti, kun löytyy sopiva hakija.


Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tellervo Seppälä 040-489 5330, tellervo.seppala@kolari.fi.
Osoite: Kolarin terveyskeskus, Sairaalantie 4b, 95900 KOLARI

Hae paikkaa