Lähihoitaja

05.09.2022

Kolari on vireä 4000 asukkaan kunta väylän varressa seitsemän tunturin sylissä. Täältä löydät kahdeksan vuodenaikaa, jotka jokainen tarjoavat omat erityislaatuiset elämyksensä.

Haemme kolmea lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sijoituspaikka työsuhteiden alkaessa on kotihoito. Yksi toimista on kotihoidon varahenkilön toimi.

Meille ikäihmiset ovat rakkaita ja läheisiä. Heidät hoidetaan yksilöllisesti, aikaa antaen ja tutuksi tullen. Tarvitsemme joukkoomme sinua sydämellinen, yhteistyökykyinen ja luotettava lähihoitaja. Meiltä saat mukavat työkaverit ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Kolarin kunta tarjoaa kannustimina:
1. Rekrylisä 200 €/kk uudelle kesäkauden työntekijälle max 4 kk (2.5. - 30.9.2022) ja tämän jälkeen 100 €/kk, kunnes 6 kk työsuhteen alusta täyttyy.
2. Hyvinvointiseteli (100 €) uudelle työntekijälle 1 kk:n palveluksen jälkeen.
3. Asuntoetu uudelle työntekijälle aikavälille 2.5. - 30.9.2022. Vuokra max 200 €/kk, min. 100 €/kk.

Kolarin kunta tarjoaa työntekijöilleen myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.9.2022 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Hakuaikaa jatkettu.

Hae paikkaa