Lähihoitaja

28.07.2022

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Meillä Kolarin kunnassa on eläköitymisien ja paikkakunnalta poismuuttamisten takia vapautunut viisi lähihoitajan tointa avoimeen hakuun. Sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Palvelukoti Tanna.

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme asukkaillemme kodin ja yksilöllisen hoivan. Teemme työtä sen eteen, että jokaisella asukkaalla on oikeus arvokkaaseen loppuelämään. Työotteemme on positiivinen ja kuntouttava.

Kelpoisuutena toimeen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Kolarin kunta tarjoaa kannustimina:
1. Rekrylisä 200 €/kk uudelle kesäkauden työntekijälle max 4 kk (2.5. - 30.9.2022) ja tämän jälkeen 100 €/kk, kunnes 6 kk työsuhteen alusta täyttyy.
2. Hyvinvointiseteli (100 €) uudelle työntekijälle 1 kk:n palveluksen jälkeen.
3. Asuntoetu uudelle työntekijälle aikavälille 2.5. - 30.9.2022. Vuokra max 200 €/kk, min. 100 €/kk.

Kolarin kunta tarjoaa työntekijöilleen myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 5.9.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa