Lähihoitaja

11.05.2022

Kolari on vireä 4000 asukkaan kunta väylän varressa seitsemän tunturin sylissä. Täältä löydät kahdeksan vuodenaikaa, jotka jokainen tarjoavat omat erityislaatuiset elämyksensä.

Haemme kotihoitoon kolmea lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Meille ikäihmiset ovat rakkaita ja läheisiä. Heidät hoidetaan yksilöllisesti, aikaa antaen ja tutuksi tullen. Tarvitsemme joukkoomme sinua sydämellinen, yhteistyökykyinen ja luotettava lähihoitaja. Meiltä saat mukavat työkaverit ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuuden kuukauden ajan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakuaikaa jatkettu.

Hae paikkaa