Lähihoitaja

06.09.2021

Kolarin kunta hakee määräaikaista lähihoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen ajalle 15.7.2021 - 24.2.2022. Sijaisuus mahdollisesti jatkuu. Sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Palvelukoti Tanna. Kolarissa kehitetään hoivan kokonaisuutta, joten toimeen valittavalta edellytetään työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kolarin kunnan palveluyksiköissä. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuusi kuukautta.

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuutena sijaisuuteen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia!

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti, kun löytyy sopiva hakija.

Hae paikkaa