Lähihoitaja

06.09.2021

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Meillä on haettavana Palvelukoti Tannassa lähihoitajan varahenkilön toimi. Kolarissa kehitetään hoivan kokonaisuutta, joten toimiin valittavilta edellytetään työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kolarin kunnan palveluyksiköissä. Rekrytointilisä on 100 €/kk kuusi kuukautta. Varahenkilön toimessa oleva siirtyy akuutisti poissaolevan henkilön työvuoroon, jolloin vuoronvaihdosta saa erillisen korvauksen.

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuutena toimeen on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia!

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikka täytetään heti, kun löytyy sopiva hakija.

Hae paikkaa