Lähihoitaja

11.01.2021

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Meillä on haettavana kotihoidossa kaksi lähihoitajan tointa ja Palvelukoti Tannassa yksi lähihoitajan toimi , joiden sijoituspaikat ovat työsuhteen alkaessa kotihoito ja Palvelukoti Tanna. Kolarissa kehitetään hoivan kokonaisuutta, joten toimiin valittavilta edellytetään työskentelyä tarvittaessa myös muissa Kolarin kunnan palveluyksiköissä.

Kotihoidon toimista yksi ja Palvelukoti Tannan toimista yksi on varahenkilön toimi. Varahenkilön toimessa oleva siirtyy akuutisti poissaolevan henkilön työvuoroon, jolloin vuoronvaihdosta saa erillisen korvauksen.

Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuutena toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä ja palkka määräytyyn Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta.

Haku on käynnissä, joten nyt on aika toimia!

Hakemukset pyydetään toimittamaan 1.2.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Hae paikkaa