Kunnossapitomestari

27.11.2018

Haemme Kolariin energistä, kehitysmyönteistä ja erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot omaavaa

KUNNOSSAPITOMESTARIA

vakituiseen virkasuhteeseen.

Tehtävänäsi on kunnan kunnossapitotoimintojen ja jätehuollon organisointi ja kehittäminen. Vastaat osaltasi hankinnoista, kohteiden valvonnasta ja budjetoinnista. Haasteellisen tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laajaa ymmärrystä rakennustekniikasta, vahvoja esimiestaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Sinulla on soveltuva insinöörin tutkinto tai vastaava tekninen koulutus. Arvostamme kokemusta kiinteistöjen hallintajärjestelmistä ja automaatio-osaamista.

Sinulle tarjotaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen palkkaus. Voit myös esittää oman palkkatoiveen. Lisäksi kunnan vakituisten työntekijöiden henkilöstöetuna vuonna 2018 on Ylläs staff -passi. Passilla saat mahtavia etuja Ylläksen yrityksiin.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen: Kolarin kunta, Kuntaympäristöpalvelut, Isopalontie 2, 95900 Kolari. Hakemuksia ei palauteta.

Hae paikkaa