Kehitysvammatyön palveluvastaava

18.11.2021

Kolari on Tunturi-Lapissa sijaitseva noin 3800 asukkaan kunta, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolari tunnetaan tunturien, vapaana virtaavan Väylän ja lohen valtakuntana.

Etsimme joukkoomme kehitysvammatyön palveluvastaavaa täydentämään kehittämismyönteistä, ammattitaitoista ja työn haasteista nauttivaa työyhteisöämme. Kehitysvammatyön palveluvastaava toimii esimiehenä kehitysvammayksiköiden ja mielenterveyskuntoutujien yksikön työntekijöille. Työtehtäviin kuuluu esimiestehtävien lisäksi talous- ja hallintotehtävät, asiakkaiden palveluista vastaaminen ja kehittäminen, osallistuminen Kolarin kunnan vanhus- ja vammaispalveluiden kehittämiseen yhteistyössä muiden kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto. Arvostamme kehitysvamma- ja vammaisalan monipuolista tuntemusta, kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kollegoiden toiveissa on joustava, huumorintajuinen, asiakaslähtöisesti ajatteleva, työkaverit ja asiakkaat huomioiva työkaveri.

Virka on määräaikainen 1.2. - 31.3.2022 ja vakinainen 1.4.2022 alkaen. Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa viran vastaanottamisesta.

Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Hakemukset pyydämme jättämään 13.12.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena osoitteeseen Kolarin kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Isopalontie 2, 95900 Kolari.


KOLARIN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA

Hae paikkaa