Hankepäällikkö

02.07.2024

Kolarin kunnan kehitys- ja elinkeinopalvelut Kolke hakee tiimiinsä hankepäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Arkiäly - Tekoäly hankkeeseen, joka päättyy 31.8.2026. Työ alkaa 01.10.2024 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Arkiäly - Tekoäly -hanke on Lapin ELY-keskuksen Maaseuturahaston osarahoittama kokonaisuus. Hankkeen tarkoituksena on miettiä yhdessä Kolarin kylien väen kanssa, miten saadaan uudet ja vanhat kyläläiset kohtaamaan, viihtymään, pysymään, tuntemaan itsensä tarpeellisiksi ja tärkeäksi osaksi yhteisöä. Mietitään, olisiko paljon puhutusta tekoälystä tähän tilanteeseen hyötyä. Hyödynnetään jo rakennettuja valokuituverkkoja. Kokeillaan, mihin mobiiliverkkojen kapasiteetti riittää. Selvitetään, olisiko tekoälyn avulla mahdollista parantaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä kylissä. Kehittämistyössä asiantuntijakumppanina toimii Lapin Ammattikorkeakoulu.

Tehtävässä työskentelet osana asiantuntevaa Kolke-tiimiä. Tiimin vahvuuksia ovat alueen elinkeinoelämän sekä toimintaympäristön tuntemus, yhteiskehittäminen ja vahvat verkostot. Hankepäällikön keskeisiä vahvuuksia odotetaan olevan kyky koordinoida hankkeen toimenpiteitä, osaamista yhteiskehittämisestä ja työpajojen fasilitoinnista. Vahvuuksista tärkeimpiä ovat myös kyky ja innostus itse hyödyntää digitaalisia palveluita ja ohjata sekä innostaa toimijoita palveluiden käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä, tarvitset B-ajokortin sekä mahdollisuuden käyttää myös omaa autoa. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Arvostamme kokemusta EU-osarahoitteisten hankkeiden projektityöstä, kyläyhteisötoiminnasta ja yhdessä kehittämisestä. Hakijalta edellytämme hyvää suullisen ja kirjallisen suomen kielen taitoa. Kolarin kylissä asuu myös kansainvälisiä asukkaita, eduksi hakijalle on kyky keskustella osallistujien kanssa myös englannin kielellä. Eduksesi tehtävän hoitamisen kannalta on myös toimintaympäristön tuntemus.

Tarjoamme:

- kannustavan ja tehokkaan työyhteisön
- mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kyliä ja Kolaria
- mahdollisuuden oppia projektityöskentelystä
- mahdollisuuden tutustua Kolarin kyliin ja niiden nykypäivään ja perinteisiin
- kunnan tarjoamat henkilökuntaedut muun muassa kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun

Edellytämme:

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- innovatiivista ja innostavaa työotetta
- yhteistyö- ja koordinointikykyä
- innostuneisuutta ja uteliaisuutta erilaisten digitaalisten palveluiden ja sovellusten käytöstä ja niiden tuomista mahdollisuuksista
- B-ajokortti sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön
- hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- suullista englannin kielen taitoa

Arvostamme:

- kokemusta EU-osarahoitteisista hankkeista ja projektityöstä, koordinoinnista, yhdessä kehittämisestä
- hyviä valmiuksia tietojen käsittelyyn tarvittavien sovellusten käytössä ja kykyä hyödyntää niitä
- aluetuntemusta

Työ sisältää ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä.
Työnantajan toimipiste sijaitsee Hanketalolla, Sairaalantie 8, 95900 Kolari.
Hakemukset pyydämme jättämään 31.8.2023 kello 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Hae paikkaa