Etsivä nuorisotyöntekijän toimen sijaisuus

19.01.2023

Kolari kunta hakee tehtävään innostunutta etsivä nuorisotyöntekijää sijaisuuteen ajalle 1.3.2023 - 31.01.2024.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on löytää tukea tarvitsevat nuoret ja auttaa heitä löytämään tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö auttaa, neuvoo ja ohjaa nuoria heidän elämäänsä liittyvissä haasteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään vaaditaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, vastaava opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto, etsivän nuorisotyön hyvä tuntemus sekä työkokemus alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta nuorten parissa toimimisessa. Etsivä nuorisotyöntekijä tekee yhteistyötä kunnan muiden toisten nuorisotyöntekijöiden ja yksilövalmentajan kanssa.

Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaika on yleistyöaika, joka sisältää myös ilta/viikonlopputyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen työsuhteen alkamista työnantajalle rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Eeva-Liisa Lompolojärvi puh. 040 768 0369, eeva-liisa.lompolojarvi@kolari.fi

Hakuaika päättyy 3.2.2023 klo 15.00

Toivomme hakemuksia toimitettavan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kolarin kunta, Isopalontie 2 95900 Kolari. Kuoreen merkintä Etsivä nuorisotyöntekijän toimi.

Hae paikkaa